Voor teams

(Gezamelijk)

Voor jou

(Individueel)

Advies

Interim

©brainconcept.nl

De C-level Experience

 

Meer regie, vertrouwen, plezier en succes 

 

Een persoonlijke reis voor CFO’s, CHRO’s, CEO’s, bedrijfseigenaren en andere (new) C’s.

Ben jij topmanager of bedrijfseigenaar en durf jij ook echt zelf de sprong in het diepe te maken? Maak een verrassende reis van 3 dagen met 5 tot 7 gelijkgestemde executives.
Ga samen de diepte in, ontdek nieuwe vergezichten, verborgen krachten, leer van elkaar, van ons en van jezelf. Het kan eenzaam zijn aan de top. En daar mist soms de ruimte voor een gesprek met én over jou. Je vervult toch altijd “die rol”. In deze reis draaien we de rollen om.

Een prikkelend, goed verzorgd programma
We zorgen voor een inspirerend en prikkelend programma. Het is veilig, goed begeleid, plezierig en het laat je niet meer los. Je gaat een toekomst tegemoet met meer regie, meer plezier en minder stress. Alles is erg goed verzorgd. Meer informatie over het programma geven we niet.

Jullie delen:

  • Verantwoordelijkheidsniveau
  • Verantwoordelijkheidsbesef
  • Verantwoordelijkheid als leider

Jullie krijgen:

  • Vertrouwen
  • Verbinding
  • Verdieping

Wij organiseren:

  • Verzorging
  • Verrassing
  • Vervulling

Inschrijven, investering en opbrengst.

We plannen onze C-level experience op 12, 13 en 14 september (optioneel 19, 20 en 21 september) en er zijn slechts enkele plaatsen. De investering is € 5.000,- per persoon (inclusief reizen, lekker eten, trainen; alles). De opbrengst voor jou is van onschatbare waarde.

Reserveer een gratis intake gesprek via onderstaande link vóór dd. 24 mei 2024 (en nee, ook dan verklappen we niets over het programma).

 

 

Topsporter aan het verspringen

Voor teams

(Gezamelijk)

Voor jou

(Individueel)

Advies

Interim

Het brein van de beslisser

Het brein van de beslisser

Verstop jij je ook wel eens achter de regels als het spannend wordt? Stel je een beslissing uit, schuif je 'm door? En hoe voelt dat? Wat gebeurt er? #Plaatsingswet, #brein, #keuzestress, #mind  ...

Lees meer
Dat jij nog kunt lachen!

Dat jij nog kunt lachen!

Je hebt maar 2 levens en het 2e leven begint als je je realiseert dat je er maar 1 hebt. Mijn jeugd was fantastisch maar niet zonder uitdagingen. Mijn privéleven daarna ging ook niet over rozen. De...

Lees meer

Contact:

 

Bezoekadres:

Edisonstraat 104

2723 RR Zoetermeer

Postadres:

Biesland 13

2716 CG Zoetermeer

Telefoon:
+31 (0)6 539 99 170

E-mail:
info@brainconcept.nl

BRAINCONCEPT