Voor teams

(Gezamelijk)

Voor jou

(Individueel)

Advies

Interim

Krachtige professionals

Een belangrijke kracht van mensen is verbinding en zo benaderen we ons bedrijf ook. Door ervaring in de topsport, werk en het leven leerden we het belang van het teamverband kennen. We hebben allemaal eenzelfde basis: passie, kennis, (levens-)ervaring en de zoektocht naar plezierig samen leven. Daarop baseren wij ons werk en onze aanpak.

Organisatie-psychologie, rechtswetenschap, neurowetenschap, human resources, filosofie en leiderschap in de keiharde praktijk van het leven vormen de basis van ons bedrijf. We werk(t)en als adviseur, manager, directeur, medewerker in zeer diverse delen van de maatschappij. Van vastgoed tot overheid en van banken tot sociale werkvoorziening.

Eugène Hansen

Eugène Hansen

Oprichter

Eugene is een ervaren adviseur, coach en manager. Zijn werk en privé-ervaringen brachten hem tot het onderzoek naar de essentie van een plezierig en productief leven. Hij woont met zijn grote gezin in Zoetermeer. Hij is vanuit Brainconcept actief in, workshops, teaminterventies, coaching en als (interim-)manager in diverse bedrijven.

Opleiding, ervaring
Van huis uit is Eugene jurist. Vanuit vele leiderschapstrainingen ontwikkelde hij zich in Human Resources. Naast diverse coaching-opleidingen verdiepte hij zich in de bijzondere werking van het brein en de vertaling daarvan naar de praktijk van alledag.

Slogan
“Het leven is zo voorbij, laten we ervan genieten”

Marco Reisinger

Marco Reisinger

Executive coach

Marco Reisinger heeft een universitaire achtergrond in Educational Technology (Universiteit Twente) en Business Administration (Bradford University (UK)). Daarnaast heeft hij vanuit een vast dienstverband gewerkt als bestuurder Arbeidsmarkt-Onderwijs voor Techniek Nederland, als Managing Consultant bij HayGroup en Directeur bij Human Capital Group. Vanaf 2003 werkt hij als onafhankelijk zelfstandig adviseur en interim manager.

Opleiding, ervaring
Marco heeft ruim 20 jaar ervaring om strategie, organisatie en medewerkers te synchroniseren. Hij focust op:
Levend en tastbaar maken van de strategie
Aanbrengen van Ondernemerschap en resultaatoriëntatie in de organisati
Formeren Dreamteams die écht het verschil kunnen maken

Marco is zowel inzetbaar op uurbasis als adviseur of op detacheringsbasis als interim-manager

Slogan
“Lekker werken” door transparante communicatie, oprechte belangstelling én warmte en geborgenheid

 

 

Martijn Meerwijk

Martijn Meerwijk

Coach

Ik zet 17 jaar ervaring uit gevechtseenheden in.
Ervaring uit een dodelijke wereld waarin geen ruimte is voor een 2e plaats. En dat niet alleen; ook in het gevecht met de tijd, de kou, de honger, de slaap en het gevoel dat je niet meer verder denkt te kunnen. Ervaringen met mijn continue behoefte om sterk te zijn, als leider in de aandacht te staan en daardoor prestatiedruk te ervaren; moeilijk om trouw aan mijzelf te blijven en niet volledig voor het grotere belang te gaan leven, het risico om mijn rol en mijn identiteit te verwarren.
Door ervarend leren, confronterende trainingen en goede begeleiding en coaching op de werkvloer heb ik geleerd een groeiend mens, leider en ondernemer te zijn.
Ik zie vergelijkingen met de wereld van corporate en civiel bestuur; grote verantwoordelijkheden, presteren onder tijdsdruk, geheimhouding, kritiek, eenzaamheid aan de top, mediagevoeligheid en continue belangenafwegingen.
Binnen Defensie heb ik kennis, inzicht en ervaring als trainer, coach en opleider.
Bij Reclassering Nederland heb ik ervaring opgedaan met een doelgroep die vaak kampt met weerstand en beperkingen.

Slogan
“The magic you are looking for is in the work you are avoiding”

Martijn Meerwijk, krachtzat.nl

 

Lydia Maan-Smith,

Lydia Maan-Smith,

Business psycholoog/Leiderschaps coach en trainer

Mijn reis is begonnen in een gezin met twee culturen; de Nederlandse en de Japanse. De oproep die ik al vanaf jongs af aan heb gevoeld is om een brug te slaan tussen het oosten en het westen.

Opleiding, ervaring
Door veel te lezen over en te praten met mensen over de hele wereld hebben vele mensen mij geïnspireerd. Dit heeft geresulteerd in een bewuste keuze om mij professioneel te verdiepen in de mens en wat ons ten diepste drijft en verbindt.
Als organisatie psycholoog en de ruime ervaring als begeleider en facilitator voor professionals, teams, leiders en individuen, heb ik mij zowel in de breedte als in de diepte kennis en kunde vergaard over het begeleiden van groeiprocessen. Dit is dankbaar en mooi werk wat ik met veel plezier doe. In de loop van mijn carrière heb ik een speciale liefde en expertise ontwikkeld voor neuroleiderschap en klantcontact.

Jan Peter Francke

Jan Peter Francke

Coach

Jan Peter is een ervaren professional, coach en mentor. Hij heeft diverse leidinggevende posities bekleed in (inter)nationale organisaties. Van familiebedrijven tot multinationals en van start-ups tot scale-ups, hij kent de do’s and don’ts als geen ander. Hij woont met zijn vrouw in Dordrecht en is eigenaar van MOXIE People Plus.

Opleiding, ervaring
Jan Peter heeft HRM en Bedrijfskunde gestudeerd. Daarnaast heeft hij zich verdiept in Leadership, Verandermanagement en Coaching. Hij helpt je om een goed beeld te vormen van jouw eigen positie, geeft richting en brengt focus aan.

Slogan
“Met beide benen op de grond, kom je geen stap verder”

Jan Peter Francke, moxiepeopleplus.nl

 

Menno Heineman

Menno Heineman

Coach

Menno is een ondernemer in hart en nieren. Een gelaagd leven heeft hem geleerd dat groei, betekenis, authenticiteit en verbinding zijn kernwaarden vormen. Vol energie en oprechte intentie deelt hij zijn kennis en ervaring met anderen om hen te inspireren en te doen groeien op hun levenspad. Menno woont met zijn vriendin in de oude binnenstad van Haarlem en heeft 2 volwassen zonen.

Opleiding, ervaring
Menno is opgeleid als jurist met een post academische opleiding in vastgoed en professionele coaching. Hij beschikt over ruim 30 jaar ervaring als ondernemer, adviseur, coach en manager. Als oprichter van verschillende succesvolle ondernemingen en CEO van een internationale hotelketen, heeft hij diep inzicht verworven in de uitdagingen van organisaties en de mens hierachter.

Slogan
“I am the captain of my soul, I am the master of my fate”

Carol Lo-A-Njoe

Carol Lo-A-Njoe

Coach, trainer

Ieder mens is uniek. In potentie kan ieder mens bereiken waar hij of zij naar streeft, als hij/zij bewust is van zijn/haar mogelijkheden en als hij/zij weet welke hulpbronnen hij/zij kan inzetten.

Mijn specialisme als loopbaancoach is het doorbreken van patronen, meer focus en rust, groei en ontwikkelpotentie aanboren, belemmerende gedachten omzetten in helpende gedachten en zelfvertrouwen leren ontwikkelen. Dit alles om je weer volledig in je kracht te laten staan..

Als ervaren HR adviseur en coach ligt mijn expertise op het snijvlak van mens en arbeid met als thema’s loopbaan, vitaliteit, leiderschap en communicatie.

Wat kenmerkt mij als loopbaancoach? 

Puur, Empathisch en Resultaatgericht. Met mijn frisse, positieve benadering zullen wij een sfeer creëren, waarin jij je snel op je gemak voelt.

Ik ondersteun je bij het bewustworden van je gedrag en het doorbreken van patronen met als doel meer rust en focus. Samen ontdekken we jouw potentieel door middel van stimulerende opdrachten, om uiteindelijk de tools in handen te hebben om met meer zelfvertrouwen aan de slag te gaan met de doelen die je wilt bereiken.

Slogan:
“Loslaten is ruimte geven om iets nieuws te leren”

Katja Winzeler

Katja Winzeler

Master trainer, coach

Katja is een Pilates Master Trainer met 35 jaar ervaring als docent en coach op verschillende manieren. Haar overtuiging van “Mind & Body” speelt een grote rol in haar therapie voor de samenwerking en invloed van emoties naar lichamelijke blokkades, spanningen en vaak pijn. In haar studio in Gouda heeft ze elf jaar met liefde mensen geholpen met herstel en versterking en ook stressproblemen zoals depressie en burn-out behandeld.

Katja heeft een rijk leven als danseres, choreograaf en regisseur achter de rug. Ze was actief in de aerobics- en fitnesswereld, maar vindt nu een dieper bereik met het verband tussen anatomie, biomechanica en psychologie.

Brita Rog

Brita Rog

Office manager

Brita is zorgzaam en betrokken en heeft een achtergrond in logistiek en ondersteuning. Door de jaren heen heeft ze waardevolle ervaring opgedaan en heeft ze deelgenomen aan diverse coachingsprogramma’s om haar vaardigheden verder te ontwikkelen. Nu fungeert ze als de operationele steun en toeverlaat, altijd klaar om anderen te ondersteunen en een positieve impact te maken. Brita’s toewijding en veelzijdige achtergrond maken haar een waardevol lid van ons team.

Contact:

 

Bezoekadres:

Edisonstraat 104

2723 RR Zoetermeer

Postadres:

Biesland 13

2716 CG Zoetermeer

Telefoon:
+31 (0)6 539 99 170

E-mail:
info@brainconcept.nl

BRAINCONCEPT