Onze visie

Samenwerken verdient een nieuwe impuls. We geloven in persoonlijk leiderschap maar dan vooral in de context van teamverband. In onze aanpak komt dat teamverband weer tot zijn recht. Onze deelnemers en klanten vinden hun weg naar groei door met elkaar en van elkaar te leren. Want onze hersenen zijn vooral gebaat bij interactie. En het liefst betekenisvolle interactie.  Dus wij vinden dat dit alle aandacht verdient in een concept waarin het brein en het team elkaar optimaal versterken. Kortom; een nieuw brainconcept. 

Vanuit de complexiteit van de wereld waarin we leven en werken gaan wij uit van een eenvoudig fundament: we zijn allemaal mens! Iedereen heeft recht op een gelukkig leven. Iedereen heeft recht op zijn droombaan. Iedereen heeft de mentale macht om ernaar te streven. Iedereen heeft de kracht om ernaar te leven.

Onze ervaring

Langjarige ervaring in de topsport, werk en het leven brachten ons het inzicht in het enorme belang van het teamverband voor de individuele “speler” en omgekeerd. We hebben allemaal eenzelfde basis. Daarop baseren wij ons werk en onze aanpak. Altijd met passie en plezier en altijd vanuit een gedegen fundament.

Arbeidspsychologie, rechtswetenschap, neurowetenschap, human resources, filosofie en leiderschap in de keiharde praktijk van het leven vormen de basis van ons bedrijf. We werkten als adviseur, manager, directeur, medewerker in zeer diverse delen van de maatschappij. Van vastgoed tot overheid en van banken tot sociale werkvoorziening.

Met wie doen we dit?

We zijn een netwerk van trainers, adviseurs, denkers met een gedegen, jarenlange ervaring op allerlei terreinen in het bedrijfsleven. We waren verantwoordelijk voor allerlei soorten teams. We werden net als iedereen getekend door het leven. We leerden ervan en stonden op.