Mijn missie

Je hebt maar 2 levens en het 2e leven begint als je, je realiseert dat je er maar 1 hebt

Mijn privéleven ging niet over rozen. Steeds vaker vroegen mensen mij: “dat jij nog kunt lachen. Dat jij niet overspannen bent geraakt”. Ik verloor een zoon (15) en bijna een dochter. Oud-collega’s uit die tijd zullen mij vast wel eens op een kort lontje hebben betrapt (maar dat heb ik eigenlijk altijd wel gehad).

Toch ging ik meer en meer over deze vraag nadenken. “Dat jij nog kunt lachen”. Want ik lach nog steeds en ik geniet van het leven en het werken met mensen. Als ik de oplossing zou vinden dan kon ik er andere mensen misschien mee ondersteunen.

Zelfs als ik dacht dat ik alleen was

Ik kwam tot de conclusie dat ik altijd in een teamverband heb geopereerd. Zelfs als ik dacht dat ik alleen was. Zelfs als ik me heel eenzaam voelde. Van nature ben ik nogal open over wat mij overkomt. En zo kwamen mijn teams mij tot redding. Ik viel erop terug, het team viel me bij, Het team maakte me aan het lachen, ik leerde van andere teamleden. Het team viel me soms aan en soms af. Het team was een enorme spiegel. Alleen denk je misschien soms sneller te gaan maar samen kom je verder.

Hoe te handelen

Ik ontdekte daarnaast dat ik mij altijd heel erg bewust ben geweest van wie ik ben, hoe ik handel, welke fouten ik maakte en wat ik goed deed. Mijn Haagse natuur maakte dat ik niet zo snel bang ben en wel een experimentje durf te doen. Een topsportachtergrond hielp om af te zien, door te zetten, pijn te verbijten en vooral ook om veel plezier te maken en te oefenen op waar ik goed in was.

En zie daar; best een fijne carrière ondanks een pittig bestaan. Ik zou met niemand willen ruilen! Dat pittige bestaan heb ik omarmd en ervaar ik nu als leerschool en bron van inspiratie. Zo komt er balans. Zo blijf ik duurzaam mens en blijf ik duurzaam betrokken bij allerlei spannende ontwikkelingen.

Maar er is meer

Ik ben geen psycholoog dus ik kan er formeel niets mee. Maar ik ga niet in een riante HR-rol op mijn lauweren rusten. Er is meer nodig in de wereld om mensen duurzaam en samen te laten floreren. Meer nodig om mensen, mens te laten zijn. Die gedachte wil ik verder brengen. In het bedrijfsleven, in de zorg, in het onderwijs. Daarmee wil ik inspireren, supporten en misschien een beetje wakker schudden.

  

Ons logo vertelt het verhaal van ons bedrijf, onze passie en ambitie.

Ons logo zegt eigenlijk alles! Dus voor je verder leest… wat zie jij?