Werken met Brainconcept

We begeleiden op een zakelijke, toegankelijke manier organisaties naar 1 taal. We werken toe naar bewustzijn van de verborgen kracht van het team en het individu. Altijd met veel respect voor elkaar en met oog voor de context. Om de verbinding tussen mensen te bewerkstelligen en daarmee resultaten te verbeteren.

Onze interventies kenmerken zich door een gezonde mix van zakelijkheid, kennis, beleving en plezier. Onze inzet heeft een directe en krachtige impact op de energie, effectiviteit en mentale gezondheid van medewerkers, leiders en teams.

Vanuit ontspanning en gerichte aandacht brengen we met onze programma’s; verbinding, plezier, vertrouwen, inzicht, inspiratie. We ontwikkelen als adviseurs, trainers of interimmers een brainconcept dat past bij jouw organisatie, de context, je team, het niveau en je vraagstelling.

We komen met onze klanten tot duidelijke doelen en tot plannen die beklijven en direct worden toegepast in de dagelijkse praktijk. Juist in moeilijke situaties is luchtigheid, support, kennis en realisme van cruciaal belang om nieuwe mogelijkheden en wegen te zien en te bewandelen. Van teamtraining of interim-management tot executive arrangement, altijd met de mens in het team centraal.

 

Gefocust aan de slag vanuit een totaalconcept

We geloven in, nee we zijn overtuigd van, onze aanpak en inzichten. We durven er echt voor te staan. Samen lossen wij je problemen op en realiseren we succes. Denk daarbij aan een lager verzuim, meer engagement, een soepeler transitie, fusie of reorganisatie, een hoger rendement, meer succes e.d.


De meest ideale route is

  • Een uitgebreide intake waarbij we de diepte ingaan en motieven en ambities scherp krijgen.


Bij deze intake kijken we vooral naar de volgende randvoorwaarden

  • Er ontstaat een helder beeld van ambitie en doelstelling.
  • We beschrijven een aantal smart resultaten.
  • Er is voldoende energie, tijd en aandacht beschikbaar.
  • Er is voldoende mandaat en bewustzijn van de motivatie in het kernteam.
  • We bepalen het beschikbare budget.


Op basis van de input uit de intake maken we een brainconcept

  • Na akkoord op het brainconcept gaan we aan de slag.
  • Na een vooraf overeengekomen termijn volgt een evaluatie en stellen we bij.
  • Na afronding van het project volgt de eindevaluatie en vieren we het succes.