Brainconcept: de kracht van je brein en het team

Een concept voor collectief succes en individuele kracht

'Het logo zegt alles'

We hebben ontdekt, door vooral zelf te ervaren, hoe de mens kan groeien ondanks én dankzij tegenslagen in het leven en werk. Noem het maar “succesvol leven”. Dit hebben we onderbouwd vanuit de neurowetenschap. En dat vertalen we naar een toegankelijk concept per bedrijf. Het antwoord is dichterbij dan je denkt. In het logo hebben we de belangrijkste elementen gevangen.

Brainconcept brengt een verbindend concept om te groeien. Een concept om je, samen, te herpakken. Een manier om stevig te staan vanuit jezelf en in verbinding met je omgeving en je team(s). Met ons vind je een manier om te dealen met groeikansen (jouw kwaliteiten) en uitdagingen (waaraan niemand ontkomt).

Je begint in je eentje

Ja, echt waar, het succes begint bij jezelf en om nog specifieker te zijn, het zit in je brein. Je bent geconditioneerd en je handelt voor slechts 5% rationeel en bewust. Maar er is hoop! Je kunt je oefenen in gedrag en bewustzijn.. En je kunt zo bewuster leren omgaan met uitdagingen en kansen. En bewuster, samen, werken.

Samenwerken

Veilig en vertrouwd samenwerken is voorwaardelijk voor succes. Samenwerking is een eigenschap die ons van nature in staat stelt om als soort te overleven. Een eigenschap die ook voor spanning kan zorgen. Want goede samenwerking komt helaas niet vanzelf. Daar moet je echt mee aan de slag. Vanuit de topsport brengen we deze overtuiging.

Regie

Hoe je samenwerking en de ervaringen in life-events gebruikt, daar heb je dus zelf de regie op. Maar hoe neem je die regie? De handvatten die wij ontdekten delen we graag met jou. Zo hoef je niet opnieuw het wiel uit te vinden.